Cuina com a casa

Cada cop més cuidem l’alimentació, donant més espai als productes frescos, naturals i de la terra.

Cuinem a l’escola amb ingredients que ens facilita el comerç de proximitat. El nostre mercat de la Marina ens facilita cada dimarts la fruita i la verdura que consumirem durant la setmana, i el repartidor del supermercat ens pujarà tot el que ens calgui per a que la nostra cuinera, sempre amb un somriure, ens prepari el dinar i el berenar.

El fet de poder cuinar a l’escola ens permet adaptar-nos molt bé als diferents tipus d’alimentació, des de menjars sense gluten, sense ou, sense lactosa, per a infants més petits de l’any...

A mig matí fem una parada per prendre fruita  i en el nostre menú de migdia hi està sempre present la fruita de temporada.

Disposem d’un aparell d’osmosis que fa que la nostra aigua sigui més saludable i de més bon gust.

Cada matí repassem bé els menús , amb el temps necessari i la paciència que requereix un bon menjar casolà.

Aquí teniu alguns d’aquests resultats.